Seviye 4: 08.10.2012 tarihinde hazırladığım 1. jenerasyonun çayını 19.10.2012 yani 11 gün sonra tadından hoşnut olduktan sonra şişeleyip buzdolabına koydum ve 19.10.2012 tarihi itibariyle her sabah aç karna likör bardağıyla düzenli olarak kombucha içmeye başladım.
Seviye 5: 16.10.2012 tarihinde hazırladığım 2. jenerasyonun üst kısmı köpürmüş ve siyahlıklar oluşmaya başlamıştı, izlediğim ve okuduğum kaynaklardan hareketle bunların kombuchamın haşlanmasından ötürü olduğuna kanaat getirip titizlikle yıkadım ve temizledim.
Seviye 6: 15.12.2012 tarihinde yeni bir bebeği evlatlık verdim.
Seviye 7: 24.12.2012 tarihinde 1. jenerasyonun çayını şişeleyip besinini yeniledim.
Seviye 8: Burdaki videonun 9.40dan sonrasında bahsedilen deneyden hareketle artık kombucha'ma güzel sözler söylüyorum. Zaten yapıyordum ama artık bunu aleni bir şekilde yapıyorum. :) Suyun gücünü es geçmeyin , suyu tekrar kutsal ve yaşam veren haline geri döndürelim..Sular özgür aksın..
Seviye 9: Bir de artık kombucha'mı örtüye sıkı sıkı sarıyorum, üstten hava alıyor tabiki buna engel değil ama kışın hem ısıyı muhafaza etmek hem de ışıktan korumak için önemli bir püf noktası.Fotoğraf temsilidir.
Bu bir, 9. Seviye Kombucha Yazısıdır.
Gönderen
museboi
|
Etiketler:
kombucha,
kombucha tea,
kombuça,
kombuçay,
ruh bilimi,
spirit science,
su
undefinedundefined
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Merhaba,
sizden bu kültürden nasıl alabilirim?mail adresim miscilekk@gmail.com iletebilirseniz çok sevinirim.Tesekkurler.
İpek
Great beat ! I wish to apprentice while you amend your web site,
how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal.
I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea
Review my website; Pureberry Max Raspberry Ketone REview
Yorum Gönder